Renovering af lejlighed København

Vi renoverer lejligheder i hele København til rimelige priser, og varetager den fulde renovering af din lejlighed, herunder badeværelse og køkken samt VVS og El installationer.

Specialister i total renovering af lejligheder i København

Renovatec har specialiseret sig i renovering af lejligheder i København og omegn, og påtager os renvovering af hele lejligheden. Vi er både tømrer, snedker, murer og maler, og har gennem de sidste 10 år renovoereret over 60 lejligheder og huse.

Vi samarbejder med autoriseret VVS og El-installatører såfremt renovoeringen af din lejlighed i København også omfatter VVS og El-installationer.

Renovering af hele din lejlighed, eller blot et enkelt rum

Uanset om det er hele din lejlighed, eller blot et enkelt rum f.eks. badeværelset, køkkenet eller et værelse der skal renvoeres eller ombygges, så udfører vi din lejlighedsrenovering med udgangspunkt i dine ønsker og behov. En løsning der lever op til kravene om god kvalitet og til absolut rimelige priser.

Vi renoverer både eksisterende badeværelser og køkkener, ligesom vi naturligvis også opsætter helt nye badeværelser og køkkener.

Med vores dygtige tømrer København, snedker, murer og maler samt vores samarbejdsparter inden for VVS og El-installationer, varetager vi opgaven fra start til slut. Det kan f.eks. være i forbindelse med en totalrenovering af din lejlighed lige fra nedrivning af det gamle og frem til den færdige totalløsning.

Få en god pris på renvoering af din lejlighed i København

Vi har gode priser på renovering af lejligheder i høj kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om renovering af din lejlighed. Ligesom vi også gerne kommer ud og besigtiger opgaven samt foretager de enkelte opmålinger. Herefter fremsender vi et uforbindende tilbud på renovering af din lejlighed med konkurrencedygtige priser på renvoering af din lejlighed.

Du kan enten ringe til os direkte på tlf. 60 81 24 69, eller benytte dig af kontaktformularen i højre side, hvorefter vi kontakter dig.

Få et GRATIS tilbud på renovering af din lejlighed i København