Renovering af badeværelse København

Vi specialister i renovering af badeværelser i København, og renoverer badeværelser til rimelige priser i hele København og omegn.

Total renovering af dit badeværelse i København

Bor du i København, og skal have renoveret dit badeværelse? Så kan du trygt kontakte Renovatec og få en uforpligtende snak om renovoering af dit badeværelse i Købehavn.

Vi er specialister i renovovering af dit badeværelse i København, hvad enten du bor i lejlighed eller hus. Vi udfører renovering af badeværelser i høj kvalitet og til rimelige priser.

Vi varetager opgaven med renoveringen af dit badeværelse fra start til slut. Vores murer sørger for nedrivningen- og bortskaffelse af dit gamle badeværelse, og opsætter et helt nyt badeværelse ud fra dine ønsker og behov. Vores VVS og El-installatør sørger for vand, varme og strøm til dit nye badeværelse.

Renovatec har stor erfaring med renovering af badeværelser, lejligheder og huse, og har de sidste 10 år renoveret over 60 lejligheder og huse i København og det øvrige sjælland, herunder badeværelser og køkkener.

Gode priser på renovoering af dit badeværelse i København

Står du overfor at skulle have renvoeret dit badeværelse, så kontakt os for en uforpligtende snak og pris på renovering af lige præcis dit badeværelse. Vores priser på renovering af badeværelser er altid meget konkurrencedygtige samtidig med, at vores abejde med renovering af dit badeværelse udføres i høj kvalitet.

Kontakt os for et GRATIS og uforbindende tilbud på renovering af badeværelse i København. Du kan enten ringe til os direkte på tlf. 60 81 24 69, eller kontakte os via kontaktformularen i højre side, hvorefter vi kontakter dig for en uforpligtende snak om renovering af dit badeværelse.

Vi er eksperter i renovering af huse og lejligheder

Skal du have renoveret andet end dit badeværelse, så er Renvoatec eksperter i total renovering af lejligheder og huse. Skal du have foretaget en renovoering af din lejlighed i København eller have renovoeret dit hus, så kontakt os for en uforpligtende snak og besitigelse af din opgave.

 

Få et GRATIS tilbud på renovering af dit badeværelse i København